Ja, en we gaan weer bakken!
Dit keer een variant op de appeltaart. Hier kun je eindeloos mee variëren. Deze keer heb ik pecannoten en stroopwafels toegevoegd. Erg lekker kan ik jou zeggen. Probeer het snel!
Benodigdheden:
- 1 pak mix voor appeltaart
- 175 gram roomboter
- 1 ei
- 3 beschuiten
- 6 geschilde appels
- 50 gram suiker
- 2 theelepels kaneel
- 150 gram grof gehakte pecannoten
- 6 tot 8 roomboterstroopwafels


Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak het deeg volgens de aanwijzingen op het pak. Verdeel het over een met bakpapier belegde bakplaat en druk het helemaal plat.
- Verkruimel de beschuiten erover.
- Snij de appels in kleine stukjes en schep de suiker, kaneel en de pecannoten er doorheen.
- Verdeel de appelvulling over het deeg heen.
- Breek de stroopwafels in kleine stukjes en leg deze er bovenop.
- Bak de appeltaart in een uur gaar. Houd de tijd in de gaten en kijk regelmatig of de appeltaart of gaar is. Per over verschilt de tijd.
Eet smakelijk!